Velkommen Fougners Beliggenhet Boligene Prisliste Dokumenter Kontakt
 
 
Loftsetasje


Loftetasjen er lys og trivelig med store glassvinduer mot takterrassen, takvindu, samt sidevindu mot både terrasse og mot trapperom. Utformingen gir mange bruks og innredningsmuligheter. Den kan benyttes som et flott hovedsoverom, med mulighet for ev. en liten kontorplass/lesekrok eller liknende. Eller også kan den innredes som en tv-/loftstue, med mulighet for en mindre seng/gjesteplass. Innerst mot skråtaket er det tilrettelagt for et lagringsrom/bod. Best av alt er kanskje likevel en herlig privat takterrasse med flotte sol og utsiktsforhold.

2. etasje

Består av 2 soverom, hvor av det ene som vender mot hage er godt egnet som hovedsoverom. Ellers baderom med dusj, toalett og servant. Mulighet for plassering av vaskemaskin også her. Etasjens mest spennende del er kanskje likevel det åpne rommet som ligger ut mot hagen, med store foldedører som kan åpnes helt opp. Dette kan bli en drømme leseplass/bibliotek, det perfekte arbeids/kontorrom, eller også et fantastisk areal for lek. Hvis det senere blir behov for det, kan man ev. kle inn rommet og omgjøre denne delen til soveromformål.

1. etasje

Består av en fin gang med garderobemulighet, dør ned til kjeller og skyvedør inn til kjøkken/stue. Godt utformet kjøkken med vask som vender ut mot kjøkkenvindu. Naturlig spisestue plass som vender mot peisovn. Stue med ett høyt vindu, samt store skyvedørsvinduer ut mot terrasse og hage. Både terrasse og hage vil bli ferdig opparbeidet. Merk: Terrasse er større enn det man her får inntrykk av på plantegning, se Utomhusplan fra arkitekt for beskrivelse. 

Underetasje

Består først og fremst av et større vaskerom som kan gi mulighet for senere omgjøring til kombinert ekstra baderom. Ellers et stort disponibelt rom, bod og teknisk rom.