Velkommen Fougners Beliggenhet Plantegning Prisliste Dokumenter Kontakt
 
 

Inspirasjon og kvalitet

Fundamentert på arkitektur fra moderne kontinentale byhus, blandet med skandinavisk design og trehus tradisjon, tilpasset et spennende bomiljø og tomt. Anerkjente Alliance Arkitekter har stått bak utformingen av de 4 nye boligene i Fougners vei 14, som med sin beliggenhet i det som er definert som Oslo Indre by, med rette kan defineres som townhouse eller også byhus - om man vil være mer skandinavisk av seg.  

Hvert bygg består av 2 boliger som går over 2 etasjer pluss loftetasje og kjeller, hvor hver enkelt bolig er terrassert i forskjellig høyde etter terrenget, noe som bidrar til en større privat atmosfære rundt den enkelte bolig.

Det er vektlagt høye kvaliteter i byggene med fokus på miljø og sikkerhet, slik som vannboren oppvarming som henter energi fra bergvarme i eget borehull, og brannsikring basert på sprinkelanlegg i alle etasjer. Ellers har det vært fokus på et godt inneklima hvor boligene har balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Kvaliteter som takterrasse belagt med Kebony og en flott peisovn fra danske Rais, er kun for å bidra til ekstra høy trivsel. Alle 4 boliger er nå under bygging med antatt ferdigstillelse andre kvartal 2012.