Velkommen Fougners Boligene Plantegning Prisliste Dokumenter Kontakt
 
  I byen og på landet!

Fougners vei er en liten og barnevennlig stikkvei med en svært sentral beliggenhet. Her har du følelsen av å være på landet og i byen på samme tid, der man er omgitt av trær og grønne villahager samtidig som du har gangavstand til pulserende liv med butikker, kafeer, trikk og t-bane.

Beliggende på et høydeplatå med hager rettet mot syd og trappet ned mot vest er det tilrettelagt for å kunne nyte meget gode solforhold fra morgen til kveld. Og med egen privat takterrasse kan man i tillegg nyte konturene av byen med utsikt over til Nordmarka.


Bevaringsverdig villaområde!

Med en ny bolig i Fougners vei 14 blir du medeier i et sjeldent og unikt villaområde i Oslo Indre by, som det ikke blir flere av. – Denne type villaområder nær sentrum er et særtrekk for Oslo. Området er et positivt tilskudd til mangfoldet og variasjonen i boligtilbudet i denne delen av byen og er derfor viktig å sikre for fremtiden, sa byråd for byutvikling Bård Folke Fredriksen da Bystyret våren 2011 besluttet en endelig regulering av Fougners vei 14 og de 18 naboeiendommene som Småhusområde. I praksis innebærer dette at nabolaget for fremtiden vil bestå som et villaområde, uten mulighet for å kunne bebygges med blokker og høyhus.

Kommunikasjonsknutepunkt!

Adresse Fougners vei gir deg svært god tilgang til rask offentlig kommunikasjon. Her er det kort gangavstand til både t-bane eller trikk fra Carl Berner, eller busstoppet ved Fougners vei. Og er du mye på reisefot bringer t-bane deg til Sentralstasjonen på 6 minutter og Flytoget deg videre til Oslo Lufthavn på 19 minutter. Skulle du likevel foretrekke bil er veien kort til Ring 2 og de sentrale bilrutenettene som bringe deg raskt ut av byen. Særlig bedre kommunikasjonsmuligheter enn dette blir det ikke.

Nærområdets fasiliteter

Fra Fougners vei 14 er du i umiddelbar nærhet til dagligvarebutikker (Meny og Kiwi), frukt og grønt, baker, blomsterhandel, kaffehus, samt treningssenter (Elixia) m.m. Nærmeste barneskoler i området er flotte Hasle skole (1-7 kl.) og den nylig totalrenoverte Sinsen skole (1-7 kl.). Nye Frydenberg skole (8-10 kl.) er under ferdigstillelse og åpner høsten 2011. Det er ellers en rekke barnehager i nærområdet.

Som beboer i bydel Grünerløkka er du også en liten del av et tidligere arbeidermiljø, som nå er blitt en av byens mest populære og attraktive bydeler. Med kombinasjonen av et rikt kultur- og uteliv, og noen av byens beste kafe- og spisesteder, er grunnlaget lagt. Og med et krydder av små spennende butikker og gallerier, er området komplett. Alt dette i gangavstand fra din bolig.